PHILOPONUS, JOHANNES, Commentaria in libros De generatione et corruptione Aristotelis - García Norro, Juan José (Pensamiento. Revista de Investigación e Información Filosófica, 2016)
[Commentaria in Aristotelem Graeca Versiones latinee temporis resuscitatarum litterarum (CAGL). Frommann-Holzboog, Sttutgart-Bad Cannstatt, 2004].